iconfooter

Termeni si conditii

Site-ul NUTRIOPTIM este construit si actualizat cu scopul de a promova un mod de viata sanatos ce se muleaza pe nevoile omului modern, oferind astfel informatii in domeniul nutritiei, psihologiei, carierei, medicinei si sportului. Datele din formularul de inscriere nu vor fi divulgate unor terte parti. Totusi, ne rezervam dreptul sa comunicam unor terte parti date generale privind structura de ansamblu a vizitatorilor www.nutrioptim.com, fara a dezvalui informatii cu caracter personal despre utilizatori.

Inscrierea pe site-ul www.nutrioptim.com este gratuita si urmeaza automat completarii formularului de inscriere. Va rugam sa va completati corect datale pentru a putea beneficia de promotiile sau premiile oferite pe site.www.nutrioptim.com

Continutul site-ului www.nutrioptim.com reprezinta proprietatea Nutrioptim. Informatiile suplimentare aduse de utilizatori, sub orice forma s-ar prezenta, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa respectivelor informatii.

Se interzice revanzarea serviciilor pe care site-ul le ofera. Nu se poate copia, vinde, reproduce nici un material sau serviciu prezente pe site. In cazul incalcarii acestor conditii Nutrioptim este indreptatita sa ceara despagubiri conform legilor in vigoare.

Nutrioptim isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului sau serviciile puse la dispozitie fara o notificare prealabila. Nutrioptim nu este responsabila pentru intreruperea temporara sau definitaiva a serviciilor sau pentru orice modificare sau suspendare cu caracter temporar sau definitiv.

Nu raspundem de continutul reclamelor si de informatiile promovate de acestea. Participarea la promotiile campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului sunt in exclusivitate responsabilitatea utilizatorului si a companiei care a lansat promotia.

Siteul www.nutrioptim.com furnizeaza utilizatorilor link-uri catre alte site-uri dar nu raspunde sub nici o forma de continutul acestor site-uri deoarece nu are niciun control asupra acestor resurse.

Regulie de utilizare prezente pot fi modificate fara o notificare prealabila. Conditiile de utilizare si relatiile dintre utilizatori si produsele Nutrioptim sunt guvernate de legile in vigoare pe teritoriul romanesc. Prezentele reguli au scopul de a face mai clara legatura dintre utilizator si site. Ele nu au caracter contractual

 

Hai si tu!

Vrei sa afli primul ultimele noutati din nutritie? Aboneaza-te la newsletter si le primesti pe adresa ta de email.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Adrian Ungureanu