ico-slider.png

Consiliere nutritionala

Un stil de viata mai sanatos si mai echilibrat

Prioritizeaza-te! Meriti sa te simti plin de energie, sa ai un corp atragator si sanatos. Sa lucram impreuna pentru a te invata sa te iubesti mai mult si sa-ti dai voie sa obtii tot ce vrei, asa cum au facut toti clientii cu care colaborez. Vom descoperi impreuna cea mai eficienta strategie de nutritie pentru tine.

Specializari

Programe

cnp-01

Start

Trei luni de consiliere nutritionala. In persoana, sau virtual (telefon sau video). Incepem cu o evaluare aprofundata si cream impreuna un plan personalizat pentru a iti atinge obiectivele.
Include:

  • Sase sedinte de 50 de minute la fiecare doua saptamani.

Contact →

cnp-02

1 Hour Session

Sesiunea perfecta pentru cei care au o problema medicala specifica care necesita indrumare, sau pentru cei care trebuie sa-si evalueze stilul de viata sau programul actual de nutritie, dar nu sunt inca pregatiti sa se angajeze in programul cu mai multe sesiuni.
(In persoana sau prin telefon)

Contact →

cnp-03

Reset

O luna de consiliere nutritionala, o reimprospatare rapida a programului tau de nutritie pentru a dobandi noi obiceiuri sanatoase. Ne intalnim saptamanal timp de o luna pentru a pune in aplicare noul program. Include:
  • O evaluare completa de 1 ora
  • Asistenta nelimitata la telefon sau e-mail
  • Trei sesiuni de consiliere de 30 de minute.
Contact →
cnp-04

Vitality

Trei luni de consiliere nutritionala. In persoana, sau virtual (telefon sau video). Incepem cu o evaluare aprofundata si cream impreuna un plan personalizat pentru a iti atinge obiectivele. Include:

  • Sase sedinte de 50 de minute la fiecare doua saptamani.

Contact →

cnp-05

Ballance

Sase luni de coaching nutritional, in persoana sau virtual (telefon sau video). Incepem cu o evaluare aprofundata in baza careia cream un plan personalizat de nutritie pentru a iti indeplini obiectivele.
Include:

  • Douasprezece sedinte de 50 de minute la fiecare doua saptamani.
  • Asistenta nelimitata la telefon sau e-mail intre sesiuni.

Contact →

cnp-06

Nutrigenomics

Viitorul nutritiei. Testare ADN pentru a afla care este cea mai buna dieta pentru corpul tau.
Include:

  • Un test genetic de peste 70 de markeri care analizeaza reactiile la diferiti nutrienti, vitamine, tipuri de exercitii fizice si multe altele.

Contact →

cnp-07

Market Tours

Te-ai saturat sa te plimbi prin piete si magazine, nestiind ce sa cumperi si cum sa planifici cel mai bine cumparaturile? Lasa-ma sa te ajut, ducandu-te intr-o excursie distractiva, fara stres, unde iti arat produsele mele preferate si planificam impreuna cea mai sanatoasa saptamana.

Contact →

cnp-08

Home Visits

Nutritie la usa ta.
Vrei sa-mi arati bucataria ta, sa gatim o masa impreuna sau sa-ti faci sesiunea de nutritie in confortul casei tale?
Anunta-ma si ma voi bucura sa te vizitez.

Contact →

cnp-09

Meal Planning

Vrei ca totul sa fie special pentru tine cu retete personalizate, delicioase si mese usor de preparat? Pot crea planuri de nutritie tinand cont de toate preferintele tale, conditiile alimentare si programul tau.

Contact →

Hai sa incepem impreuna

Drumul catre o viata mai sanatoasa este un angajament, iar alimentatia inseamna mai mult decat a sti ceea ce mananci. Lucrand cu un profesionist in nutritie de o inalta calificare, vei descoperi noi modalitati de a trai o viata mai buna. Ne concentram catre holistic si vom include totul, de la exercitii fizice, somn si gestionarea stresului pana la nutritia personalizata.