ico-slider.png

Corporate welness

Angajatii, cea mai pretioasa resursa pentru companie

Companiile trebuie sa se implice pentru ca angajatii lor sa duca o viata sanatoasa pentru ca acest lucru va afecta firma respectiva in mai multe feluri. 

Servicii

Programe

cw-01

Lunch&Learn

O prezentare personalizata adresata angajatilor la ora pranzului, pe o varietate de subiecte,

  • Biometria sanatatii
  • Cele mai bune alimente pentru creier
  • Nutritie pentru o bunastare totala

Contact →

cw-02

Mini sesiuni de nutritie

Discutii individuale despre sanatate cu fiecare angajat in parte, in sesiuni de 15 pana la 20 de minute. Prin adresarea unor probleme specifice de sanatate si crearea motivatiei pentru ca angajatii sa-si atinga obiectivele de sanatate, aceste mini sesiuni inspirationale sunt o completare perfecta a seminariilor Lunch&Learn.

Contact →

cw-03

Demonstratii de gatit

O prezentare distractiva de gatit in pauza de pranz, care nu numai ca va arata angajatilor tai cum sa pregateasca mese rapide si sanatoase, dar le va da si ocazia sa guste la final din felurile de mancare gatite. Toate demonstratiile pot fi personalizate in functie de starea generala de sanatate a echipei tale si preferintele lor culinare.

Contact →

Hai sa incepem impreuna

Un angajat care este indrumat catre o nutritie inteligenta raspunde mult mai bine la stres, nu are probleme cu circulatia sangelui, are articulatii flexibile, ceea ce se sintetizeaza in mai multa putere de munca.